07 september 2013

Bournemouth Air Festival 2013, Night Air, Lördag

Strax innan sju slår vi oss ner igen. Den här gången är det betydligt mindre folk, så vi lyckas få en plats långt fram! Night Air ska börja så småningom, och solen är påväg ner. Så himla fint!








Mängden folk var betydligt mindre under kvällen, men det var ändå en hel del folk.


O'Brien's Flying Circus.












Fallskärmshoppning.


Efter det här blev det en kall väntan på att klockan skulle bli tio. Kändes oändligt långt, fast det var under två timmar. Trots musiken och Elvis-imitatören. Sen blev det sommarens sista fyrverkerishow! Efter det började de sista människorna dra sig hemåt, vilket ledde till kaos och köer. Vi valde att gå hem också fast vi inte riktigt skulle ha orkat. Men vi sparade troligen en hel del tid. 

Var skönt att smörja in ansiktet med after sun som svalkade och lugnade ansiktet som brände. Sen beställde vi lite godsaker från Pizza Hut, och sen somnade vi ganska fort. Lördagen var en väldigt lång, men bra, dag! 

Det hölls också konserter på kvällen både fredag och lördag. På fredagen uppträdde bland annat Blue och The Feeling, som skulle ha varit väldigt kul att vara och titta på. Men alla biljetterna var slutsålda då vi kom så långt som att se vilka artister som skulle vara där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar