07 september 2013

Bournemouth Air Festival 2013, Lördag #4

Vid fem var vi glada över att dagens uppvisningar var över, och att vi äntligen skulle få röra på benen lite. Fem långa timmar hade vi suttit i solen och tittat på flygplan! Roligt, men oo så hungrig man hann bli, trots det ätbara vi hade med.

Middag på vårt favorit Fish and Chips-ställe, Harry Ramsden's. De har haft stängt för renovering sen sist vi var dit. Stället har nog ett längre tag behövt lite ny målarfärg på väggarna och i taket. Snyggt var det! Lite små omändringar och nya möbler fanns det också. Nu ryms det 419 matgäster, vilket de säger att gör den till den största Fish and Chips-restaurangen i världen!

Maten var god, som vanligt på det stället, också fast det nog tyvärr lite märktes på franskisarna att de hade väldigt bråttom! Dessutom fick vi mushy peas trots att vi beställd garden peas. Så vi fick varsin skål med garden peas då vi påpekade det.
Efter maten blev det en runda till centrum (för att köpa after sun...). I parken mellan stranden och centrum var det smockat med folk, och där fanns lite olika saker man kunde göra och titta på.
Bland annat fanns det söta fåglar.
Vi hann också titta på en del av sakerna som hände nere vid stranden. Inte allt, men lite.





Man kunde åka ut till vissa av militärskeppen, men tyvärr hann vi inte med det varken i år eller förra året. Tror det kan vara svårt att få biljetter också!

Cadbury hade en båt som de åkte omkring med. Ibland kom de in till stranden, och vi antar att de delade ut choklad, eftersom en del barn flockades runt dem då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar