07 maj 2013

Nästan sommarlov?

Förra veckan hade jag skolårets sista föreläsning, och idag lämnade jag in sista inlämningsuppgiften! Bara två externa prov kvar (som man inte kan öva till typ alls, mohahaha!) och att bli godkänd i de tre senaste uppgifterna jag lämnat in, sen är mitt andra år över! Lycka! Och som om inte det var nog så anlände både de inhemska jordgubbarna och sommarvärmen till stan redan för ett bra tag sen! Sol, näst intill vindstilla många dagar och över 20 grader är vad det varit ungefär sen jag kom från Finland (möjligen redan innan det?). Senaste dagarna har det varit så varmt att till och med jag förstått de som föredragit flipflops, shorts och t-skjorta framför tjocka tröjor och yllebyxor!
Efter ungefär 19-20 månader av skolarbete mest hela tiden så känns det underligt att inte ha något att göra. Känner mig om möjligt mer förvirrad nu än under de korta stunder under de här månaderna då jag inte haft något jag måste jobba på just då (fast då har det ändå varit den där känslan av att jag har 1000 saker att göra, och massor framför mig), eller den korta lediga tid jag hade mellan det sista provet förra sommaren till det att jag måste börja plugga till omtagningen. Vad gör man då man får göra vad man vill? Som tur är har jag åtminstone sysselsättningen onsdag-måndag! Händer mycket roligt den här månaden!

Nu ska jag försöka hitta orken att koka pasta till lunchen. Är lat och trött idag. Skyller på vägarbetarna som tyckte det var en utmärkt idé att fixa en yttepyttejätteliten fläck asfalt (eller någon annan liten fläck med något) utanför vårt fönster klockan 6-7 imorse. Det är inte en väldigt busy väg, och de var så mycket på sidan av vägen att de på inget sätt skulle varit i vägen om de skulle gjort det senare på dagen. Sen tänker jag också skylla på värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar