28 mars 2013

Trööött!!

Sådär, nu var ännu en termin slut. Kom hem och mer eller mindre kollapsade i soffan. Är helt slutkörd, så fruktansvärt trött att det inte går att beskriva. Ska slappa nu fram till söndag, och sen blir det massor av skolarbete igen. Har den senaste veckan varit så stressad över allt att jag inte klarat av att göra väldigt mycket alls. 

Nu är interna proven över i alla fall. Tre deadlines kvar. Två externa prov. Några små korta lektioner om slutarbete och sånt. Sen är andra året över!

Väntar just nu på att Per ska komma hem. Vi ska gå till puben och äta middag, för är som sagt så slutkörd och så ofattbart trött att det nog inte blir någon middag hemma idag...

2 kommentarer:

  1. Efter perioden som jag just hade så vet jag nu precis hur det kan vara... :/ Hoppas att resten går över utan större bekymmer :) När var det ditt skolår slutar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har slut på kurser för året, har två deadlines i april och en i maj + ett prov i maj och ett i juni. Och så några små lektioner om slutarbete och sånt. Så efter 10 juni då jag har sista provet är det slut. :) Officiella datumet för årets slut e 28 juni. :P

      Radera