09 mars 2013

Nya kläder

Min förkylning håller i sig och har till och med blivit lite värre. Vanligen är jag död de första två-tre dagarna, och sen kan jag leva ett relativt normalt liv trots snorandet. Men den här gången har jag blivit mer och mer död för varje dag. Senaste natten drömde jag att jag inte kunde andas och det blev inte bättre fast jag drack en massa vatten. Då jag vaknade upptäckte jag att min näsa var helt täppt och min mun helt torr. Inte så konstigt att jag drömde som jag drömde. Drack vatten och använde nässprayen och lyckades sen sova några timmar till. Men då det var dags att stiga upp kände jag mig mer död än jag gjort de första tre dagarna av förkylningen. Suck.

Trots det åkte vi in till stan en sväng, för jag hade några saker jag ville köpa. Vi började med frukost på vårt favoritcafé sen blev det att handla lite. Förutom ny Aussie-schampo och -balsam (man fick två stycken stoooora flaskor (500ml schampo och 400ml balsam) för ynka £9 i Boots) köpte jag lite "jobbkläder". En av skjortorna jag stått och petat på i H&M hur många gånger som helst fick nu följa med hem. Har inte köpt tidigare för jag har aldrig någonsin någonstans hittat en skjorta som faktiskt sitter som den ska på mig.  

Tog sen en sväng in till Primark för lite billigare kläder, hehe. Ett par nya svarta jeans. De jag har från tidigare har krympt en hel del i tvätten och börjat förlora färg. Så, nu fick det bli en nummer större. Sitter ändå perfekt, men är lite bekvämare då det är mindre tajt. De andra är också bekväma, men eftersom de både blivit korta och pytte så är de inte det bästa plagget längre. Det andra jag köpte därifrån är en lite längre midjekjol.
Det blev att kosta totalt £14.98, vilket inte är helt pjåkigt tycker jag. Hade kvar £12.01 på mitt H&M-presentkort så. Kom hem och prövade allt och allt passade perfekt! Till och med skjortan sitter precis som den ska, vilket gjorde mig väldigt glad! Blir minsann att köpa några fler sådana tror jag. 

1 kommentar:

  1. Önskar att Primark fanns här i York också men nä... Närmaste finns i Leeds :(

    SvaraRadera