03 januari 2013

Maybe this'll be my year, part 2

Maj. Vi köpte en mixer och började göra en massa goda smoothies. Vi njöt av att det blivit sommar och passade på att gå in till stan istället för att ta bussen, också fast det tar en bra stund. Allt hade hunnit bli ordentligt grönt och jag hade inte längre några lektioner, behövde bara plugga inför proven. Det blev en del promenader på kvällarna då luften börjat bli lite svalare och man inte längre behövde svettas ihjäl då man var ute. Vi passade också på att hänga i närmsta parken en del och blåste massor av såpbubblor. Vår sista tomatplanta kämpade tappert på, men bara sådär, över en natt dog den, trots att vi gjort allt för att hålla den vi liv.

Juni.Vi började månaden med ett långt veckoslut i London. Vi var där för att se Magnus Betnér och passade på att gå till Nationl Gallery och Scandinavian Kitchen. Vi älskade att de inhemska jordgubbarna såldes väldigt, väldigt billigt i alla butiker och såg många fina solnedgångar. Mina prov var över och sommarlovet började med att Pers föräldrar hälsade på. Vi åt Fish and Chips och åkte till Christchurch där vi bland annat såg MASSOR av svanar. Jag beställde hem en stor hög med garn och började sticka igen. Pimm's burkar var sjukt snygga i sin specialdesign för drottningens jubileum. Månaden avslutades med Winton Carnival. Var skönt att kunna slappna av och kunna göra vad som helst, när som helst, efter ett mycket stressigt skolår med knappt någon ordentlig ledig tid alls!

Juli. Bournemouth bjöd på ännu fler underbara solnedgångar. OS närmade sig och de sprang förbi med facklan. Den amerikanska butiken öppnade en bit från där vi bor, så det blev att köpa lite läsk och godis. I mitten av månaden var det dags att packa väskan och åka till Finland för 4 veckor sommarlov med familjen. Njöt av stekta kantareller och bakade morotskaka. Blev att fota en hel del med ett av pappas objektiv. Annars var det mest bara skönt att få ta det lugnt och få vara hemma mer än två veckor. Var lite ledsen över provet jag blivit underkänd i och kände mig stressad över att jag måste plugga igen. Hann ändå läsa lite. Köpte ny telefon och Per tvättade sin bil eftersom han skulle sälja den.

Augusti. Åkte till Åland en sväng och fick äntligen äta universums godaste kebab igen! Väl tillbaka i Finland igen passade Per och jag på att äta underbart god pizza igen. Ett helt år sen sist vi åt av den! Allt för länge. Pappa plockade bär och jag rensade dem. I mitten av månaden blev det att åka tillbaka till England igen. Där fick vi njuta av mer fint väder. Våra förlovningsringar flyttade hem till oss, men jag ville inte titta på min innan vi förlovade oss. Annars var det en väldigt ohändelserik månad. Jag pluggade och gjorde om mitt prov, som jag sen blev godkänd i. Skönt, annars skulle jag inte ha fått fortsätta till andra året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar