11 november 2012

Helgen som gått

Den här helgen har vi verkligen inte gjort mycket. Som jag skrev igår gick gårdagen åt till att slappa och bara ta det lugnt. Enda fotot jag tog var på frukosten.

Idag steg vi upp först runt halv 1 (oj!). Vi bestämde oss ganska fort för att åka in till stan en sväng eftersom det var så himla fint väder. Vi steg av vid stranden för att ta några foton. Var ovanligt lugnt idag, knappt några vågor alls. Det är väldigt ovanligt! Och det var inte väldigt mycket folk, trots vädret. Ganska skönt att för engångsskull inte behöva trängas.









Då vi gick upp till centrum stannade vi till för att titta på duvorna och ekorrarna. De är så underbart söta! Tidigare såg vi dem ganska ofta, men där vi bor nu är de väldigt få. Finns en del duvor, men inga ekorrar. 





Skulle jag få skulle jag ta med en av de här tama gosingarna hem och ha som husdjur!

I år har det faktiskt blivit höstigt här också. Förra året såg man en del färgglada löv på marken, men knappt några träd alls var annat än gröna. Det var varmt väldigt länge, och vi var nog in i december innan träden började se tomma ut. I år är de flesta träd gul-orangea och marken är täckt av löv.



Höstiga träd, julbelysning, palmer och en öppen kiosk som säljer glass.
Julmarknaden öppnar snart, så delar av julbelysningen både inne i centrum och där vi bor har varit uppe ett bra tag redan.



1 kommentar:

  1. Orättvis så där fint eller varmt har inte vi. det enda vi får är grått och kallt.

    SvaraRadera