25 oktober 2012

Tungt

Medan Facebook fylls av statusar och bilder på snön som tydligen bestämt sig för att dyka upp tidigt i år både i Sverige och Finland, njuter vi av drygt +13 utomhus ännu, fast klockan är halv 9. Jag klagar inte det minsta. Jag avskyr den finska vintern.

Annat än det? Jag drunknar i skolarbete och skoltrötthet. Just nu är det en plåga att släpa sig till uni alls, fast jag bara behöver vara där ~14 timmar i veckan (för det mesta betydligt mindre, för enligt schemat är tisdagar en 9-16-dag, men den tar oftast slut mycket tidigare). Bara en lektion de flesta dagarna, och torsdagar lediga. Ska försöka få två uppsatser klara lite tidigare än deadline så jag får en stor del av november mer eller mindre ledig, sådär i skolarbetsväg. Så, imorgon och en stor del av helgen blir det att läsa och skriva massor. Men åååh vad skönt då det är ur vägen!

Också fast jag fortfarande älskar vad jag gör och känner att det är rätt utbildning för mig, så känns allt bara väldigt tungt just nu. Som tur är, är det bara runt 7 veckor till jullovet, och efter sista veckan i mars har vi typ inga lektioner alls mer (bara några prov tror jag). Sen ett långt sommarlov med lite planer och förhoppningsvis några veckor praktik innan det är dags att ta itu med det tredje och sista året. Åååååh vad jag ser framemot dagen då jag blir färdig och får påbörja nästa äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar