13 september 2012

Torsdagsmys med min fästman

Idag är Per ledig eftersom han kommer att jobba på lördag. Det betyder såklart mysdag eftersom vi inte har haft något speciellt som behövt göras. Till frukost blev det naturell yoghurt med honung och mixade blåbär (ser ut som gröt eller något annat äckligt, men det var riktigt gott!), milkshake med jordgubbar och hallon (som var mer i glassformat) och nygräddad croissant. Inte alls så pjåkig frukost, måste jag säga.
 Idag dök också skalet och skyddsplasten till min telefon upp. Beställde det i måndags. Har länge tänkt skaffa i alla fall skyddet till skärmen, men efter en nära ögat-upplevelse förra helgen tyckte jag det var dags att att tag i saken. Lyckades till och med klistra på det utan att det blev fult. Är några bubblor längst ner, men det är inte så farligt, så länge det inte är på skärmen.


 När vi äntligen orkade stiga upp vid halv 2 gick vi till stan en sväng. Skönt med en promenad då det är så himla varmt väder. Man börjar känna av hösten i luften, både i vindarna och hur det doftar ute. Och så visar termometern under 20 grader. Fast det är ännu så varmt ute att t-skjorta och shorts inte skulle sitta fel, det trots att man tycker det verkar kallt då man är inne och har fönstren öppna. Klagar inte alls på hösten här, varmt och skönt (fast jag inte har något emot finska hösten heller)!

Gjorde inte mycket i stan, gick i lite butiker och tog en sväng via smyckebutiken för att se om det skulle gå att få Pers förlovningsring förstorad. Sen promenerade vi tillbaka hem. Jag drog snabbt på mig pyjamasblusen igen och en av Pers blusar. Känns som om resten av dagen kommer att gå åt till matlagning och mys. Utmärkt torsdag om ni frågar mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar