10 september 2012

Frankrike, Dag 2 #1

Följande morgon ringde klockan 7, men usch vad tungt det kändes att stiga upp eftersom vår klocka i huvudet bara var 6 ännu. Efter att ha duschat och packat åt vi lite frukost på hotellet innan vi gav oss iväg mot bussen. Vi hittade inga tidtabeller eller något för vår buss, och det tog ett tag innan vi visste var vi skulle skaffa biljetter. Dessutom väntade vi på bussen i en halv evighet innan den till sist dök upp.




 Runt klockan 10 var vi tillbaka vid Disneyland vilket var väldigt passligt då de öppnar klockan 10 för de som inte bor på deras hotell. I kön till säkerhetskontrollen stod en finlandssvensk familj bakom oss och vi utbytte några ord med dem.
Vi började med Walt Disney Studios Park eftersom den är den mindre av de två parkerna och den skulle ta mindre tid att gå igenom. Första timmen eller så medan vi var där var det inte farligt mycket folk, men sen plötsligt var det massor av folk överallt, och det var massor av köer överallt.
Det är sjukt hur stort allt är, och fint! Det är ganska häftigt och mäktigt.




En stuntshow visas där två gånger om dagen. Vi trodde vi hade missat en första av dem, men vi hade fel. Så efter att vi gått runt ett tag var det den som stod på tur.

 Jag ville äta på en 50's diner som fanns där, men den var tyvärr stängd så de planerna blev det inte mycket av.





 Eftersom lunchplanerna på dinern inte gick i uppfyllelse fick det istället bli lunch på Blockbuster caféet. Vi satt i Pirates of the Caribbean-delen. Fanns också en High School Musical-del. Blev en ganska tidig lunch för vår del dessutom eftersom jag inte kan äta frukost väldigt tidigt eller just efter att jag vaknat, och vi var båda hungriga eftersom vi redan hunnit gå en hel del.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar