11 juni 2012

Paket, prov och uppdateringar

Just nu väntar jag ivrigt på tre stycken paket från Amazon (två olika beställningar, men det kommer saker från lite olika ställen). Bland annat garnet jag pratade om tidigare, så kom ihåg det jag skrev tidigare!

Har mina sista prov imorgon och i övermorgon. Sen är det äntligen dags för sommarlov!!! Tyvärr har jag ingen motivation alls att plugga. Försökte kolla igenom lite gamla prov idag, men det blir inte till något. Jag gav helt enkelt upp. Skönt åtminstone att jag inte behöver bli godkänd, hehe. Istället hoppar jag omkring och byker och försöker städa lite eftersom vi får gäster dagen efter att jag fått sommarlov. Och kollar Twitter och ser om jag hittar nya intressanta bloggar att följa. Tror också att det är dags för lite förändring på den här bloggen och på den andra bloggen!

Något annat jag borde gör är att fortsätta med flyttguiden. Har några inlägg klara att posta, men inte det som är näst i tur. Och kommer också lägga in lite hotell- och sevärdhetstips. Hoppas det finns någon som är intresserad av det också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar