13 oktober 2011

Trött, och av någon anledning känns det som om jag har tidsbrist

Just nu känns det som om jag drunknar i skolarbete, också fast vi inte har SÅ mycket. Jag försöker få ordning på mina dagar, och planera dem ordentligt. Ska försöka få det gjort under helgen. Just nu radar de på oss assignments i mängder, känns det som, och många av dem innehåller (såklart) en intervju vi måste göra.
Däremot börjar jag klara av engelskan mycket bättre. Det känns i alla fall bra. Huvudet är inte lika trött då jag kommer hem.

Behöver fortfarande hitta en reporter/journalist att intervjua. Har varit i kontakt med en på the Guardian (känns lite häftigt, speciellt då man tas på allvar på ett helt annat sätt än vad jag hade räknat med), men hon skulle vara utomlands under den tiden jag hade möjlighet att intervjua henne. Lite synd, för hon verkar väldigt, väldigt trevlig. Ska ta kontakt med någon annan där, och hoppas på det bästa. 

Den här helgen ska bli lugn. De senaste helgerna har vi flängt omkring hit och dit. Vi har visserligen sett en hel del platser, och jag älskar det! Men den här helgen blir det att slappa och plugga och försöka organisera nästa vecka. Och så ska vi till Poole en sväng på lördagen.

Och jo, idag ska jag på allvar få Per att läsa följande England-guidedelen. Vi borde inte ha något extra att göra den här kvällen.

2 kommentarer:

  1. Svar: Sardinien var pappas idé xD Det är fint här, men ärligt talat så skulle jag hellre ha stannat på Åland under hela höstlovet ^^'

    Jaa... jag märker att utbildningen är fel, jag gillar kemi, men jag gillar det nog bättre att se på, typ, plus så är det för tyst och koncentrationen hög, jag vill kunna flumma och ha mera roligt. Danmark är helt underbart, men det är för långt borta. Jag saknar alla för mycket för att uppskatta allt där. Och jag är för mycket ensam, jag trodde hittills att jag trivdes bra att vara ensam, men när jag är ensam så börjar jag tänka. :( Jag behöver närhet till mina vänner..

    SvaraRadera
  2. Jenny: Synd att höra att det inte var rätt för dig. :/ Förstår vad du menar med ensamheten, skulle nog bli galen om jag var helt ensam här en längre tid.
    Kommer du gå året färdigt, och sen börja studera i Sverige/Åland? Eller har du inte planerat så långt ännu? :)
    Hoppas i alla fall att allt löser sig! <3<3

    SvaraRadera