02 oktober 2011

Lördag

Vi började med att åka till universitetet eftersom de hade Freshers' Fair. På väg till bussen såg vi en hel massa Minin! De var placerade inne i centrum. Så såklart deltog vi i deras tävling (man kan vinna OS-biljetter), och så spelade vi lite spel.

Här skulle man stiga upp från en stol så fort som möjligt då man hörde startskottet. Vi kom med på topplistan!
Efter det for vi till Freshers' Fair. Det var smockat med folk och olika klubbar och företag. Vi samlade på oss en hel del papper och pennor. Tyvärr hittade vi aldrig till där butikerna höll till, så fick inte en massa matvaror och sånt roligt.

Efter det for vi och handlade.  I en tunnel vi går genom då vi går från butiken hem finns det vita duvor. Stan kryllar av duvor (Jag har blivit riktigt förälskad i duvor), men har ännu aldrig sett helvita duvor på andra ställen än i den här tunneln!
Vi for hem med det vi köpt, tog en kort paus, och sen for vi till tågstationen. Tog ett tåg till Southampton. Där gick vi i lite inredningsbutiker, och sen for vi till Ikea (som var den egentliga orsaken till vår Southampton-resa)
Ikeas Fish & Chips är jättegott. Och Daimkakan. Nom!

Köpte en tvålpump. Har letat efter en sån jättelänge, men jag är så petig med hur den ska se ut så jag har aldrig varit nöjd med någon av de andra vi hittat.

Vår Ikea-shopping!

1 kommentar: