06 april 2011

Dag 06 – Min dag

Jag kravlade mig ur sängen 9 fast jag var trött och helst skulle ha viljat ligga kvar hur länge som helst. Men jag ville lyssna på radio (X3Ms nya morgonprogram är lite extraroligt).

Åt frukost (yoghurt och två rostade brödskivor med ost) medan jag surfade runt lite och läste några bloggar.
11-tiden tyckte jag att jag hade jag vaknat tillräckligt mycket för att duscha.

Efter duschen satte jag mig och pluggade lite engelska.

Halv 1 blev jag hungrig och värmde det som blev kvar av gårdagens lunch (spagetti och skinksås), och så åt jag en morot till efterrätt.

En stund efter det gick jag till butiken eftersom det var några ingredienser som fattades till middagen.

Kom hem 2-tiden, packade upp varorna och satte mig i soffan för att läsa. Läste en stund, gick sen och diskade och fortsatte sen läsa.

Eftersom pojkvännen slutade jobba 4 började med middagen strax före. Han fortsatte med den då han kom hem. Blev crêpes. Medan vi åt tittade vi på ett avsnitt Drake & Josh.

Till efterrätt drack vi smoothies (den här gången var det kiwi i den också). Dels för att det är gott, dels för att få slut på bären eftersom vi inte har en frys.

Senare på kvällen spelade pojkvännen och jag surfade lite, bläddra igenom senaste Historia-tidningen och tittade på då pojkvännen spelade.
Sen tittade vi på Coupling och åt popcorn.
Ska läs lite ännu och sen sova.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Joo, jag är glad för att jag fått gröna fingrar, jag brukar vattna ihjäl eller låta mina växter torka ihjäl så att, ja hoppas att ja lyckas denhär gången :-)

    Tror du verkligen Pers blommor dör om du sneglar på dom? voi voi Sandra, du kanske borde fråga efter lätt-skötta blommor i butiken.. de brukar ja göra..å så brukar ja säga "dom ska bli en gåva" bara för att de int ska komma fram hur dålig JAG e :P

    SvaraRadera